1
Випускники Carclean Academy: Олександр Жихарєв (м. Одеса)

— Поки що це як хобі. Буде круто, якщо з часом воно зможе монетизуватися, — так розповідає про роль детейлінгу у своєму житті Олександр Жихарєв з м. Одеса. А ми думаємо, що головне — почати!

Олександр пройшов в Carclean Academy курс «Реставрація шкіри і пластику» та отримав сертифікат європейського зразка. Ну а ми розпитали нашого випускника про навчання, враження від Академії та плани на майбутнє!



Олександре, маєш досвід роботи з автомобілями?

В автомобільній сфері працюю близько 3 років. Спеціалізуюся на продажі автомобілів, сфера ж догляду за авто поки для мене нова. І від цього ще цікавіше!

Чому вирішив навчатися саме реставрації шкіри?

Ця сфера найбільш тіньова, по ній інформації у відкритому доступі практично немає. Для якісного результату потрібно знати багато моментів — пропорції препаратів, де і як застосовувати, ну і ще багато іншого. Ці знання можна отримати тільки у тих, хто професійно цим займається. Тобто пройти навчання.



Як дізнався про «Carclean Academy» і чому вирішив їхати саме сюди?

Про Академію дізнався з інтернету. Зателефонував, отримав повну інформацію про напрямок та умови навчання. Все підійшло. А головне — від першого дзвінка до сьогоднішнього моменту мені в Carclean Academy подобається все!



Все відповідає тому, що було описано на сайті та в соцмережах. Дуже якісний і грамотний підхід до навчання. Позитивне та уважне ставлення до учнів.

Навчатися без досвіду було складно?

Навчання доступне і зрозуміле. Тренер детально показує і розказує. Немає такого, щоб перескакували через незрозумілі моменти. Все детально розбираємо, зупиняємося на тому, що для мене складно.



Звичайно, щось виходило, а щось ні. Але всі помилки розібрали і проаналізували — ніби все зрозуміло. Але однозначно, треба буде далі практикуватися і практикуватися.

Де плануєш відпрацьовувати отримані навики?

Свій автомобіль, машини знайомих, родичів — у найближчий час є на чому працювати (сміється).

Загалом тобі сподобалося в «Carclean Academy»?

Дуже! Вже порекомендував вашу Академію своїм знайомим!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.