1
Випускники "Carclean Academy": Владислав Рахнянський (м. Одеса)

«Carclean Academy» — це місце, де хочеться залишитися надовше! Що й зробив Владислав Рахнянський!

Влад приїхав до нас з м. Одеса на навчання реставрації шкіри і пластику. Йому настільки сподобалось в Академії, що вирішив залишитися на ще один курс! Вибрав напрямок «Детейлінг інтер’єру».

Але про все він розповість сам!



Владе, розкажи про себе.

Живу в Одесі, маю фах менеджера. Основний вид діяльності — комерційна нерухомість. Займаюся здачею торгових приміщень в оренду.



Твоя нинішня робота має мало спільного з автомобілями;) Чому вирішив навчатися детейлінгу?

Нерухомість, це, звичайно, добре, але вже потрібно щось міняти. Давно замислююся, що для гармонії у житті потрібно займатися тим, що подобається. А я з дитинства «горю» автомобілями.

Плануєш щось конкретне?

Хочемо з другом відкрити власну детейлінг-студію. Маємо партнера, який займається пригоном автомобілів з Кореї. Плануємо взаємовигідну співпрацю.

Багато автомобілів приїжджає?

10-20 авто в місяць. Приїжджають у непоганому стані, але завжди є певні моменти по салону. Практично кожній машині необхідна хімчистка. А клієнти більш зацікавлені отримати комплекс послуг в одному місці.

Ну і я по житті перфекціоніст: справжнє задоволення віддавати клієнту авто у ідеальному стані! Але зрозуміло, для цього треба ще й роботу виконувати на належному рівні.

Тому й вирішив навчатися.



Як обирав місце навчання?

«Carclean Academy» порадив товариш, який давно стежить за вами в соцмережах.
За його рекомендаціями переглянув всю інформацію про Академію, подивився фото і відео. Та й записався.

Їхав в «Carclean Academy» на навчання реставрації шкіри, вирішив ще залишитися на детейлінг інтер’єру. Дуже задоволений своїм мудрим рішенням (сміється).



Ну і традиційно, розкажи про свої враження.

Враження супер! Все продумано, якісний ремонт, чисто, правильне освітлення, професійне обладнання для роботи. У команді кожен на своєму місці і має свої функції. Рівень надзвичайно високий! Мені як студенту було дуже комфортно.



А як щодо вартості навчання? Дехто каже, що це досить дорого.

Краще один раз оплатити кваліфіковане навчання, ніж постійно доучуватися і здобувати досвід на власних помилках. У результаті це обійдеться набагато дорожче.

Якщо перерахувати все, що надають в «Carclean Academy» (а крім навчання, це житло, харчування, матеріали і ще багато чого), то виходить дуже навіть вигідно. Хто сумнівається, раджу просто порахувати.

Як ти бачиш перспективи детейлінгу в Україні?

Навіть по своїх знайомих бачу, що все більше людей з високими запитами до стану авто. Зараз їздити на недоглянутій машині соромно.

На мою думку, років за 2-3 популярність детейлінгу в Україні досягне європейського рівня.

Чи хотів би ще чомусь навчитися?

В майбутньому хотів би, звичайно, навчитися і детейлінгу екстер’єру. Але буду йти від меншого до більшого. Спочатку — відпрацювати на практиці отримані знання, щоб робити хімчистку і реставрацію професійно. А вже потім можна приступати до чогось нового. Все поступово і в свій час.


Що побажаєш «Carclean Academy»?

Підтримувати й надалі високий рівень і злагодженість, які я побачив під час навчання.

Будемо старатися!

«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.