2
Бачу мету, не бачу перешкод: випускники Carclean Academy Григорій Кувалдін і Євгеній Бабич (м. Добропілля Донецької області)

Коли знаєш, що хочеш від життя, навіть велика відстань не стане перешкодою для досягнення мети! Саме про це наша сьогоднішня розмова з випускниками Carclean Academy Григорієм Кувалдіним і Євгенієм Бабичем, які приїхали аж з м. Добропілля Донецької області. А ще – про те, як важливо знайти саме свою улюблену роботу.



Хлопці, розкажіть про себе.

Григорій: Я пробував себе у багатьох сферах. Здобув юридичну освіту. Після закінчення університету стажувався у сфері юриспруденції, але швидко зрозумів, що це не моє. Поїхав за кордон, де працював у сфері обслуговування. Коли повернувся, відкрив власний бізнес по солодощах. Не склалося, і перейшов у сферу ІТ. Але й тут через певний час перегорів – перестало подобатися те, чим займаюся. Вирішив спробувати себе з автомобілями – тим, що мені дійсно цікаво.



Євгеній: Я наразі студент і паралельно з навчанням займаюся перетяжкою автомобільних салонів.



Чому вирішили навчатися детейлінгу?

Григорій: Дуже подобається, коли автомобіль виглядає ідеально, і подобається доводити його до ідеалу. Пов’язую своє майбутнє саме з такою роботою, тому пройти навчання було необхідністю.



Євгеній: Хочу працювати в автомобільній сфері і розвиватися як спеціаліст. Розумію, що потрібно підвищувати кваліфікацію.
Як обирали місце навчання?

Григорій: В Україні не так багато місць, де можна навчитися професійному детейлінгу. Ми обирали між Carclean Academy і школою детейлінгу в Одесі. Почитали відгуки в соцмережах – і вирішили їхати в Луцьк.

Євгеній: Вибрали Carclean Academy, бо сподобалося те, що побачили і прочитали про вас (сміється).

Яким напрямкам навчалися?

Григорій: Вважаю, що якщо не вмієш правильно мити машину зовні і всередині – вважай, що ти нічого не вмієш. Тому вибрали базові напрямки — детейлінг екстер’єру та детейлінг інтер’єру. Ну і додатково – реставрацію кузова.



Євгеній: В Carclean Academy вивчали основи, від яких можна далі розвиватися.



Які враження від перебування в Академії?

Григорій: Атмосфера просто супер – почуваєшся дуже комфортно. У навчанні вся теорія супроводжується практикою: розказують, показують – і ти одразу це робиш, а тренер підстраховує і допомагає виправити помилки.



Хоча вартість навчання досить суттєва, вважаю, що вона виправдана: краще один раз заплатити і пройти кваліфіковане навчання, ніж потім навчатися на своїх помилках і втрачати набагато більше.

Євгеній: В Carclean Academy дуже сподобалося: приємний колектив, затишно у вас, як вдома. Умови проживання чудові: холодна і гаряча вода, зручні ліжка, чисто, прибрано – все просто супер.

Які плани на майбутнє?

Григорій: Найближчим часом плануємо попрацювати у якомусь детейлінг-центрі, щоб набути досвіду і закріпити отримані навики. Згодом хотілося б відкрити власну детейлінг-студію. Але спочатку треба самому стати професіоналом.



Євгеній: Можливо, колись відкриємо і франшизу Carclean. Особисто для мене це рівень, до якого варто прагнути.



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.