1
Отримати знання у подарунок: Carclean Academy і Денис Шутурминський (Одеса)

Що ви даруєте близьким і що дарують вам? Чи було щось таке, щоб запам’яталося надовго? Ось Денис Шутурминський з Одеси на свій день народження отримав у подарунок сертифікат на навчання в Carclean Academy!




Він розповів нам, чи сподобався йому такий сюрприз і що в результаті з цього вийшло. Але про все по порядку.

Денисе, ваша діяльність пов’язана з автомобілями?

Так, я вже досить давно займаюся хімчисткою авто і є власником студії To4ka_zbora.

Чому вибрали саме таку роботу?

Закінчивши автодорожній коледж, планував працювати по технічній частині – ремонтувати машини. Але якось заліз туди, змінив мастило – і мені взагалі це не сподобалося! А коли спробував зробити хімчистку своєї машини, зрозумів: ось воно, те, чим я хочу займатися. Так з’явилася To4ka_zbora, яка успішно працює близько 2 років.

Маємо власне приміщення, вже напрацювали клієнтуру – люди телефонують і запитують. Клієнтів вистачає, хоча в Одесі досить висока конкуренція. Вважаю, що ми беремо якістю.

Вам на день народження подарували навчання у Carclean Academy. А взагалі, ви чули про нашу Академію детейлінгу раніше?

Вже років 1,5 спостерігаю за Carclean в соцмережах. Зокрема, цікавить підхід до клієнта і загальна атмосфера. В мережі Carclean побачив, як повинна виглядати професійна детейлінг-студія, щоб клієнт приїхав і без сумнівів залишив свій автомобіль. Багато чого відмітив для себе.

Про навчання замислювався давно. Спочатку думав зайнятися поліруванням. Але подивився на процес, порозпитував і зрозумів, що інтер’єр мені ближчий.
Про Carclean Academy прочитав в Instagram, почав шукати більше інформації, дізнаватися умови та ціни. Дуже хотілося сюди потрапити але все планував-планував і ніяк не зважувався.

Раді були такому подарунку?

Не те слово — моїх емоцій просто не передати!

Сертифікат мені подарувала дружина – спочатку скинула на електронну пошту. Ну, я думав, там на стрибок з парашутом чи щось подібне. Коли побачив «Carclean Academy», був просто у шоці! Мені подарували курс «Реставрація шкіри і пластику»! Це, певно, найкращий сюрприз у моєму житті!

Дуже цікаво було поїхали навчатися у професіоналів, тим більше клієнти часто запитують про можливість відновлення шкіри. Довго не тягнув, зателефонував, узгодив дату і приїхав на навчання.



Сподівання виправдалися?

Перед поїздкою емоції були змішаними. Так довго цього хотів, що почав сумніватися: а якщо не сподобається? А раптом все зовсім не так, як здавалося? Не хотілося розчаровуватися.

Всі страхи пройшли, щойно переступив поріг Carclean Academy. Приїхав, одразу поселили мене. Дуже хороші умови, чудова атмосфера, надзвичайний колектив. Всі дружелюбні і гостинні. Проживання, харчування – все продумано і зручно.



Розкажіть детальніше про навчання. Що найбільше запам’яталося?

Я не міг і уявити, що можна відреставрувати такі серйозні дефекти! Думав, що це однозначно перешив! А ще самостійно реставрував кермо і у мене все вийшло.



Можу сказати, що вартість навчання виправдана на 200%. Це досвід, незабутні емоції і унікальні знання. З інтернету ти цьому не навчишся. Було настільки цікаво, що не хотілося відриватися. Я навіть у телефоні не сидів– прийшов увечері додому, а в мене 98% зарядки (сміється).

Дуже сподобалося, було цікаво. Зрозумів, що це моє. Можна сказати, від процесу кайфував (сміється). Адже я по життю перфекціоніст – все має бути ідеально і на своїх місцях.

Яким послугам ще хотіли б навчитися?

В наступному році планую приїхати на «Детейлінг інтер’єру». Яким би я не був професіоналом, в Carclean Academy точно дізнаюся щось нове.

А поки що дякую дружині за такий подарунок, а команді Carclean Academy — за чудово проведений час та неоціненний досвід!



Carclean Academy — ваш путівник у світі детейлінгу!

☎️ 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram)

Придбати подарунковий сертифікат на навчання детейлінгу ви можете на сайті Autodetailing.ua!

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.