1
«Маєш сам відчути, як це працює», - як навчався детейлінгу Сергій Проців (Івано-Франківськ)

Що може бути важливішим для вчителя, аніж засвоєні знання та враження учня від навчання? Так і в Carclean Academy – студенти завжди на першому місці! Любимо їх і поважаємо!

Знайомтеся – наш випускник Сергій Проців, який представляє компанію Autoservice SUNlit (Івано-Франківськ). Сергій протягом тижня навчався детейлінгу екстер'єру та реставрації шкіри і розповів, що побачив в Академії детейлінгу «Carclean Academy» і чи отримав те, що очікував. Ну і, звичайно, поспілкувалися про життя та плани на майбутнє 



Сергію, як давно ви працюєте з автомобілями?

Працюю в автосервісі SUNlit уже близько 3 років. До цього часу спеціалізувався на безконтактній мийці.

Чому вирішили навчатися детейлінгу?

Мені запропонувало керівництво, і я з радістю погодився. Компанія, в якій працюю (Autoservice SUNlit), впроваджує послугу полірування. Під це відведений окремий бокс, але немає спеціаліста. Вирішили навчити когось з працівників. Вибір впав на мене.

Є запит клієнтів на полірування?

Так, досить часто запитують. Багато хто каже: «От у вас є автосервіс, хімчистка, ще не вистачає полірування». Друзі, тепер усе буде! І навіть більше, адже я вивчав не лише полірування.




Як вибирали місце навчання?

Спочатку власники шукали по своїх знайомих – переважно в Івано-Франківську та у Львові. Але якось не було варіанту, який би повністю задовольнив.

Багато хто рекомендував нам Carclean Academy як місце, де навчають професійному детейлінгу. Почитали інформацію в інтернеті, перетелефонували, розпитали і прийняли остаточне рішення. Мені сказали: ти тоді-то і тоді-то їдеш. Ну а я тільки за.



Які ваші враження від Академії?

Перш за все хочу розказати про тренерів, бо вони варті найвищої похвали! Це люди, які знають, що роблять, люблять свою роботу і вміють знайти підхід до кожного учня.

Головне, що немає такого «я роблю ось так, і ти так роби». Ось такі є стандарти і вимоги, але кожен працює так, як йому зручно. Головне, щоб правильно.

Можна сказати, стиль тренерів «Carclean Academy» — направляти і спостерігати. Наприклад, дали машинку в руки і кажуть: пробуй. Щось не виходить? А давай по-іншому. Тобто ти все робиш сам, але під контролем і страховкою. Маєш сам відчути, як все працює. Це дійсно дає дуже хороший результат.

Важливо, що не акцентують на помилках. Просто говорять: ось цю операцію, яка у тебе не вийшла, спробуй зробити ось таким чином. Навчаєшся без морального напрягу і страху щось зробити не так.

Загалом інформація подається структуровано і зрозуміло, тому навчатися легко. Щось не піддається – покажуть і розкажуть 10 разів, поки не засвоїш.



Якщо говорити про загальну атмосферу в Академії, то вона дуже тепла і доброзичлива. Ніби ти серед давніх друзів, де всім просто і комфортно.

Якби попросили розповісти про Carclean Academy в кількох словах, що б ви сказали?

Я б сказав: «Їдьте і не пошкодуєте!» Адже це обов’язково треба спробувати!



А спробувати справжній детейлінг може кожен! Чекаємо і Вас в Carclean Academy!

☎️ 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram)

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.